• ADK

  Uw steun en toeverlaat bij catering en partyverhuur

  Contact
 • ADK

  Uw steun en toeverlaat bij catering en partyverhuur

  Contact
 • ADK

  Uw steun en toeverlaat bij catering en partyverhuur

  Contact

Partyverhuur Noord-Brabant bij ADK in Bladel

Bij het organiseren van een feest, evenement of barbecue komt nog heel wat meer kijken dan mensen op het eerste gezicht denken. Tenten, tafels en stoelen, servies en bestek… Dit zijn slechts onderdelen van al het materiaal wat u nodig kunt hebben. U kunt bij ADK terecht voor dit partyverhuur in Noord-Brabant dit én meer!

Partytentverhuur

Zowel bij regen als zonneschijn heeft u er bij een outdoor evenement baat bij de huur van een partytent – of zelfs een paar. Op die manier hebben mensen altijd beschutting tegen neerslag of juist tegen felle zon. De tenten van ons partyverhuur in Noord-Brabant zijn voor feesten van klein tot groot geschikt. Wij beschikken over de volgende huurbare accommodaties:

 • Kleine keukentent van 3 x 3
 • Partytent van 6,3 meter (blauw)
 • Complete partytent van 12x4 meter (wit)

Onze grote partytent kan bovendien in tot en met drie compartimenten gesplitst worden. Zo heeft u eigenlijk meerdere tenten in één. Daarnaast komen wij de partytenten die u van ons huurt ook voor u opzetten en afbreken.

Andere benodigdheden

Naast een partytent te huur hebben wij ook diverse andere feestbenodigdheden beschikbaar voor onze partyservice in Bladel. Statafels, picknicktafels met banken, stoelen, borden en servies bijvoorbeeld. Maar ook heaters en kachels – zeer geschikt voor evenementen in koud weer. Verder verhuren wij ook vijf barbecues, elk geschikt voor maar liefst 50 à 60 personen! Ideaal voor een grote bedrijfsbarbecue in de zomer bijvoorbeeld. Komende zomer willen wij ook starten met het verhuren van een grote, ouderwetse houtskool barbecue die wij zelf bij u komen bedienen. De andere barbecues kunnen ook in overleg door onszelf bediend worden.

Hoe groot of klein uw feest of evenement ook is, bij ADK partyverhuur in Noord-Brabant kunt u terecht voor al uw benodigdheden. Van verhuur van een partytent tot complete verzorging van de barbecue: neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of als u nog meer informatie wilt. U vindt ons via of het contactformulier. Wij horen graag van u.

Lunch, BBQ, salades, buffet: ADK bereidt voor u de heerlijkste catering!